Wie -->  vader&zoon
Voor een zoon en een vader is er niets toffer dan een keer samen op reis te gaan. Een uitdagende, stoere trip! Een trip die jullie nooit meer vergeten. Een once-in-a-life-experience met avonturen, prikkelen van alle zintuigen en een gezamenlijke beleving wordt de vader&zoon relatie verdiept. Een kans om de vader&zoon-band te versterken tijdens een spannende, leuke en unieke reis.

Waarheen -->  Ethiopië
Ethiopië is zo anders dan de Europese landen. Het is een land dat jullie nooit meer vergeten als jullie het eenmaal hebt geroken, geproefd en gevoeld. Het als vader&zoon beleven van dit land geeft een gedeelde ervaring die jullie nooit meer vergeten.

Wat -->  intensieve trip met vele activiteiten
Voor deze reis ontwikkelde MaPaLaNa een intensief programma. Dit programma biedt jullie de kans om de lokale omstandigheden te ontdekken. Het is een actieve reis en we gaan veel op stap. Volop stof tot beleving en gesprek tussen vader&zoon. Het wordt een belevenis voor jullie samen. Het programma omvat een viertal-thema’s : ondernemen, sport, samenleving en cultuur.

Door wie -->  MaPaLaNa, Jan Luursema
Het is een geheel georganiseerde reis die Jan Luursema ver¬zorgt. Jan heeft ruime ervaring in het verzorgen van reizen en heeft zelf ook veel reiservaring. Als regelmatige bezoeker van Ethiopië is hij goed op de hoogte van dit land. In 2015 was hij met zijn eigen zoon Harm in Ethiopië. Lees hier het reisverslag van deze reis. Daar ontstond het idee voor deze reis. Zo’n reis met je vader of zoon gun je iedereen. Gaan jullie mee?

Kosten -->  € 2.750,- per persoon
De kosten van de reis bedragen € 2.750,- per persoon. Bij de prijs zijn inbegrepen : alle reiskosten, verblijf in middenklasse hotel (op basis van 2 persoonskamer), maaltijden, programma gerelateerde kosten, visa, reisbegeleiding en informatiemateriaal. De genoemde prijs is exclusief persoonlijke uitgaven. 

Wanneer --> in overleg te bepalen
Data op aanvraag.