Almelo, ADG dienstengroep

ADG dienstengroep verzorgt en ontzorgt, faciliteert en regisseert, integreert en participeert en realiseert daardoor een zo aangenaam mogelijk leven, werken en wonen in een prettige omgeving. ADG dienstengroep wil dé toonaangevende en innovatieve dienstverlener zijn op het gebied van het regisseren en uitvoeren van primaire en ondersteunende bedrijfs- en zorgprocessen. ADG dienstengroep bedient de publieke, private en particuliere markt. Door een combinatie van denken en vooral ook doen, maakt ADG dienstengroep het verschil.

ADG

ADG wil graag meer doen met woon-zorg combinaties. Naast dienstverlening vanuit TSN Thuiszorg wordt overwogen om een businessline op te zitten voor wonen met zorg en services. Hierbij kan gedacht worden aan verschillende doelgroepen zoals wonen voor senioren met diverse service- en zorgproducten en/of wonen met meer of minder zware vorm van zorg. In de afgelopen tijd zijn diverse modellen, soms in samenwerking met andere marktpartijen besproken.

ADG zoekt ondersteuning om de afweging scherp te krijgen. Wat zijn de kansen, wat zijn de risico’s, voor welke doelgroepen en/of concepten zijn kansen? Zelfdoen? Samenwerken? Investeren in vastgoed?

Ik lever vooral een pragmatische bijdrage om hiermee ADG de juiste afwegingen te laten maken. Mijn kennis en ervaringen stellen mij in staat om deze input en advisering aan hen te leveren.