Zorgvastgoed Dag 2016

mei 11, 2016 Jan Luursema No comments exist

Zorgvastgoeddag 2016De zorgsector is volop in beweging. Zorgvastgoed blijft onveranderd onderwerp van gesprek door economische en demografische ontwikkelingen en innovatie.

De klant verandert en er ontstaan nieuwe zorgconcepten. Daarnaast investeren o.a. meer beleggers in zorgvastgoed en er ontstaan nieuwe financieringsmogelijkheden. Ook duurzaamheid is sterk in opkomst. Ontwikkelingen die een ingrijpende omslag betekenen voor de toekomst van de zorgvastgoedmarkt.

De Zorgvastgoed Dag 2016 bood een interactief dagprogramma met innovatieve en duurzame oplossingen voor nieuw en bestaand zorgvastgoed. Ervaringsdeskundigen uit de zorgvastgoedmarkt beantwoorden actuele vragen die spelen rondom zorgvastgoed en boden  handreikingen voor de toekomst.

Éën van de break-out sessie heb ik samen met Gertjan Veening verzorgt. We spraken over het project Buitengewoon Zorgzaam in Amersfoort. Twee zorginstellingen, een kerk en
een kindercentrum onder één dak. Een prachtig project waarin het gelukt is in samenwerking met verschillende partijen een succesvol zorgvastgoed project te realiseren.

Onderstaand de presentatie.

Multifunctioneel Zorgvastgoed – Jan Luursema-Gertjan Veening (Breakout 1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *