Vastgoedmeesters

oktober 13, 2014 admin

De Vastgoedmeesters is een netwerkorganisatie van vastgoedspecialisten, die antwoord geeft op alle vastgoed gerelateerde vraagstukken. Onderstaande missie en visie vormen het vertrekpunt.

Missie
Stichting Vastgoedmeesters is een samenwerkingsverband van vastgoedspecialisten dat door kennisdeling en ontwikkeling vastgoeddiensten aanbiedt, die meerwaarde opleveren voor haar deelnemers en opdrachtgevers. Hierbij wil Vastgoedmeesters positief onderscheidend zijn in de kwaliteit van de dienstverlening en in prijs. Vastgoedmeesters is een kwaliteitsmerk dat staat voor integriteit, onafhankelijkheid en hoogwaardige dienstverlening in de vastgoedsector. De ambitie van Vastgoedmeesters is om tot de toonaangevende netwerkorganisaties te behoren in de Nederlandse vastgoedmarkt.

Visie
In ons steeds complexere vakgebied kunnen we voor elk vraagstuk een team van de juiste specialisten samenstellen. Vanuit een bundeling van verschillende disciplines worden vastgoedvraagstukken benaderd. De visies van de leden versterken elkaar en vormen een geheel. Dit geldt voor de hele levenscyclus van het vastgoed. Ons doel is het toevoegen van waarde voor de gebruikers, financiers en/of eigenaren van vastgoed.

Ik heb besloten met aan te sluiten bij deze netwerkorganisatie. Hiermee kan ik mijn kennis verder verdiepen en heb ik een platform om vastgoedvraagstukken te bespreken. Daar waar mogelijk kan ik door wederzijdse versterking mijn effectiviteit verbeteren en kansen benutten.

Zie ook www.vastgoedmeesters.nl