Huisvesting arbeidsmigranten

oktober 29, 2015 Jan Luursema No comments exist

492_groot

Op diverse locaties in Nederland zoekt United Homes voorzieningen. De vraag richt is op huisvesting van arbeidsmigranten. Het betreft meestal personeel uit midden- en oost Europa. In het bijzonder wordt gezocht in het Gooi en west en midden Brabant worden op korte termijn adequate huisvesting gezocht voor arbeidsmigranten gezocht. Omdat het relatief tijdelijk is (in verhouding tot de levensduur van vastgoed) worden vooral locaties gezocht die met weinig aanpassingen geschikt zijn (of te maken).

Dit kunnen oude verzorgingshuizen, Gezinsvervangende huizen, grote woningen, etc. Vooral locaties die binnenkort leegkomen en waar het ontwikkelplan nog op zich laat wachten zijn geschikt. Ook heb ik deels bereikt waar huurders nog verplichtingen hadden terwijl het vastgoed niet meer nodig was voor eigen gebruik.

Aan MaPaLaNa is gevraagd mee te zoeken naar geschikte objecten. Inmiddels zijn op enkele plaatsen geschikte locatie gevonden en in gebruik genomen. Zowel voor de verhuurder als de huurder is het aantrekkelijk! Heb je ook leegstand? Mail gerust of jouw leegstand ook geschikte is voor dit soort doelgroepen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *