Bouw BuitengewoonZorgzaam gestart

juli 10, 2014 admin
Buitengewoon Zorgzaam is een initiatief ván en voor de bewoners van Amersfoort-Vathorst. Een plek met huisvesting voor twee zorginstellingen, een kerk en een kindercentrum met dagelijkse openstelling en beschikbaarheid van diensten en vrijwilligers voor de hele wijk!
Buitengewoon Zorgzaam biedt een centrale plaats waar en van waaruit men zich kan inzetten voor anderen. Het vormt een nabuurschap. Buitengewoon Zorgzaam biedt, gezamenlijk en afzonderlijk, een plaats waar leven, groeien en geloven elkaar ontmoeten en versterken.
En eindelijk is het zover, de bouw is nu echt begonnen. De schop is de grond in en het bouwrijp maken is begonnen. Heel leuk om dat te zien. Zie onderstaande ‘grondacties’ die vanmiddag 10 juli 2014 gaande waren.
Zie voor meer info over het project www.buitengewoonzorgzaam.nl
In de fase van concept ontwikkeling, programma van eisen en de uitwerking tot contractstukken heb ik in opdracht van Accolade Zorggroep een bijdrage geleverd. Wilt u meer over de aanpak en ervaringen weten of heeft u een gelijksoortige vraagstuk. Bel of mail me even.