Cardia, Tabitha

juni 21, 2015 admin No comments exist

Tabitha 700 x 350
In 2014 is door Cardia het strategisch vastgoedplan vastgesteld. In dit plan is voor een revitalisering van de locatie Tabitha gekozen. Op grond van een voorlopige analyse is gekozen voor vervangende nieuwbouw van bouwdeel A en realisatie van 8 eenheden kleinschalig wonen voor totaal 64 cliënten. Voor de bouwblokken B/C is voor een kleinschalige verbouwing gekozen, met als doel om 45 individueel verhuurbare appartementen te realiseren. Met deze verbouwing wordt beoogd de levensduur van dit gebouw tot minimaal 2025 te verlengen.

Momenteel worden de plannen voor de eerste fase uitgewerkt. Er moet nog veel werk worden verzet om het plan helemaal uit te werken. Het was noodzakelijk dat er vanuit Cardia een ‘steviger’ en ‘strakkere’ aansturing van het bouwproces kwam. Hiervoor is kennis, ervaring en inzet nodig. Cardia heeft aan mij gevraagd of ik deze wil oppakken.

 

De gevraagde rol vraagt enerzijds verbinding met de Cardia organisatie, om vanuit de visie op zorg- en dienstverlening de juiste toevoeging aan het bouwontwikkelingsproces te leveren. De Vastgoedmeester moet ten opzichte van de bouwpartijen gezien worden als mededrager van een Cardia-vlag.

Anderzijds vraagt het om verbinding met de bouwpartijen en aansturing daarvan. De Vastgoedmeester is één van de vertegenwoordigers van Cardia in het projectteam, hij verstrekt de nodige informatie en is Cardia inspirator voor het bouwteam, eerste kritische beoordelaar en volger van de resultaten. Als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor de bewaking van de kwaliteit, geld en tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *