Reünie AAG collegae

mei 21, 2016 Jan Luursema No comments exist

In de periode 1996 - 2011 heb ik bij met veel plezier bij AAG in 's Hertogenbosch gewerkt. Samen met tal van fijne collegae is een bijdrage geleverd aan vele projecten in de gezondsheidszorg en zijn er voor vele instellingen opdrachten op het gebied van strategie en zorgvastgoed uitgevoerd. Anno 2016 zijn vele voormalige collegae werkzaam op hele verschillende functies bij zorginstellingen, woningcorporaties, overheid, adviesbureaus en een enkele als pensionado. Het lijkt wel of de groep overal mee verbonden is!

Op 20 mei 2016 is er door Jan Luursema een tijd voor ontmoeting georganiseerd. Ook daar stond het thema verbinden en inspireren weer centraal. In de gezellige ambiance van de Brasserie De Gruyterfabriek zijn herinneringen opgehaald, levenspaden gedeeld en is er nieuwe inspiratie (en verbinding) gekomen. Het was een goede ontmoeting die bij velen de wens naar herhaling oproep. Een groepsfoto geeft een beeld van de groep. Herken je mensen?


AAG Reunie, groepsfoto

Inmiddels is de datum van vrijdag 25 mei 2018 geprikt voor een volgende reünie. Heb je deze reünie gemist en wil je er ook bij zijn. Stuur dan een bericht naar Jan.Luursema@MaPaLaNa.nl 

DSC01322 DSC01333

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *