Wat doe ik?

MaPaLaNa verzorgt advies, interim management, training en consultancy. Een hele ruime definitie waarbij de kern is dat Jan Luursema zijn kennis en talent gebruikt. Inspireren en verbinden is de praktische uitwerking daarvan. Mijn thema’s zijn: de toekomst, strategie en samenwerking en de daaraan verbonden ontwikkeling van mensen van (zorg)organisaties. Kortom ‘Ondernemen met en voor mensen in het maatschappelijk segment’. Ik heb daar ideeën over, en werk deze graag met anderen uit in plannen en strategieën.

 

Ik heb verstand van zorgvastgoed. Ook heb ik ideeën hoe de samenleving en zorgwereld er in 2020 uit kan zien en geef graag inspiratie over uw kansen hierin! Ik heb veel ervaring met en ook verstand van bekostiging van (zorg)vastgoed en bedrijfseconomie. Velen zien mij als autoriteit op dit terrein. Er worden zowel opdrachten als opleidingen verzorgd. Ook persoonlijke coaching is een mogelijkheid.

 

Ik heb jEthiopie uitzocht 1200 x 600aren ervaring als leidinggevende van professionals. Mensen inspireren en een stap verder brengen in hun persoonlijke ontwikkeling is een hele mooie uitdaging. Ik werk resultaatgericht en kies voor een heldere communicatie en het bespreekbaar maken van gedrag. Een recente DISC test typeerde mij als volgt: “Je bent sociaal ingesteld. Je hebt een intrinsieke motivatie om mensen van heel verschillende achtergronden te leren kennen en om deze relaties goed te onderhouden. Je hebt een natuurlijk enthousiasme voor allerlei ideeën en ontwikkelingen, zowel voor die van jezelf als van anderen. Mensen vinden je sociaal, overtuigend en optimistisch.” Dit talent wordt in MaPaLaNa gebruikt om opdrachtgevers van dienst te zijn.

 

“Mensen inspireren, motiveren en uitdagen om meer uit zichzelf te halen. Daar ben ik goed in. En van zorgvastgoed weet ik ondertussen veel af!”